Biochemical Properties of Myofibrillar Protein and Gel Characteristics of Surimi from Rohu (Labeo rohita) as Affected by Frozen Storage
Sakamut, P., Morioka, K., Sompongse, W.
Science and Technology Asia 29 271-281 2024年2月 研究論文(学術雑誌) 共著者
|
Effect of potato starch addition on gel-forming ability and autolytic inhibition of Rohu gels
Sakamut, Phatthira, Sompongse, Warangkana, Morioka, Katsuji
Asia-Pacific Journal of Science and Technology 29 1-3 2024年1月 査読有り 研究論文(学術雑誌) 共著者
|
Mangrove crab intestine and habitat sediment microbiomes cooperatively work on carbon and nitrogen cycling
Tongununui P., Kuriya Y., Murata M., Sawada H., Araki M., Nomura M., Morioka K., Ichie T., Ikejima K., Adachi K.
PLoS ONE 2021年12月 査読有り 研究論文(学術雑誌) 共訳者
|
Correlation of proline, hydroxyproline and serine content, denaturation temperature and circular dichroism analysis of type I collagen with the physiological temperature of marine teleosts
Akita, M., Nishikawa, Y., Shigenobu, Y., Ambe, D., Morita, T., Morioka, K., Adachi, K
Food Chemistry 329 2020年11月 査読有り 研究論文(学術雑誌) 共著者
|
Biochemical study of type I collagen purified from skin of warm sea teleost Mahi mahi (Coryphaena hippurus), with a focus on thermal and physical stability
Akita, M., Kono, T., Lloyd, K., Mitsui, T., Morioka, K., Adachi, K.
Journal of Food Biochemistry 43 (11) e13013-e13013 2019年11月 査読有り 研究論文(学術雑誌) 共著者
|
マダイ筋肉でのコラーゲン代謝関連遺伝子発現量と肉の物性及び筋肉コラーゲン含量との関係性
中辻伸嘉,石川英利佳,瀬戸口 梓,川村 渉,足立亨介・森岡克司
水産増殖 67 217-224 2019年5月 査読有り 研究論文(学術雑誌) 共著者
|
短期的蓄養によるクマエビ(Penaeus semisulcatus)のアスタキサンチン量の制御
川龍 祥子, 上田 幸男, 足立 亨介, 森岡 克司
水産増殖 67 1-8 2019年4月 査読有り 研究論文(学術雑誌) 共著者
|
Long-term stability of RNA isolated from muscle of red seabream (Pagrus major) during ice storage
Nakatsuji, N., Adachi, K., Morioka, K.
Fish Physiology and Biochemistry 45 (2) 819-828 2019年4月 査読有り 研究論文(学術雑誌) 共著者
|
和歌山県加太産天然マダイ?の物性に関与する?化学及び組織学的特性
中辻伸嘉・秋田もなみ・林 芳弘・野村晋平・足立亨介・森岡克司
水産増殖 66 309-315 2018年12月 査読有り 研究論文(学術雑誌) 共著者
|
Effect of protease inhibitors on proteolytic degradation of rohu (Labeo rohita) gel
Sutloet, P., Sompongse, W., Morioka, K.
International Journal of Food Science and Technology 53 2509-2514 2018年11月 査読有り 研究論文(学術雑誌) 共著者
|
Effect of setting condition on the gel-forming ability of Rohu
Sutloet, P., Sompongse, W., Morioka, K.
Journal of Aquatic Food Product Technology 27 247-257 2018年4月 査読有り 研究論文(学術雑誌) 共著者
|
Effects of replacing fish oil with canola oil on the growth performance, fatty acid composition and metabolic enzyme activity of juvenile yellowtail Seriola quinqueradiata (Temminck & Schlegel, 1845)
Fukada, H., Taniguchi, E., Morioka, K., Masumoto, T.
Aquaculture Research 48 5928-5939 2017年4月 査読有り 研究論文(学術雑誌) 共著者
|
Effects of graded levels of taurine supplement to the no-fishmeal diet on the growth and physiology in juvenile yellowtail Seriola quinqueradiata
Matsumoto, Y., La X. Thao, K. Morioka, H. Fukada and T. Masumoto
Aquaculture Science 64 239-246 2017年4月 査読有り 研究論文(学術雑誌) 共著者
|
Salt soluble without jelly-like component from the oviducal gland induces chorionic expansion in the ova of the Japanese common squid Todarodes pacificus
Adachi, K., Yabumoto, M., Yoo, H., Morioka, K., Ikeda, Y., Ueta, Y., Sakurai, Y.
Invertebrate Reproduction and Development 60 281-287 2016年10月 査読有り 研究論文(学術雑誌) 共著者
|
Cellulolytic activity in the hepatopancreas of Chionoecetes opilio and Chionoecetes japonicus: enzymatic adaptations to deep sea environment
Adachi, K.,Tanimura, K., Mitsui, T., Morita, T., Yosho, I., Ikejima, K., Morioka, K
Fisheries Science 82 835-841 2016年9月 査読有り 研究論文(学術雑誌) 共著者
|
Comparison of Collagen Distribution and Muscle Structure Between Cultured Amberjack (Seriola dumerili) and Cultured Yellowtail (Seriola quinqueradiata)
Thakur, D.P., Morioka, K.
Journal of Aquatic Food Product Technology 25 272-280 2016年4月 査読有り 研究論文(学術雑誌) 共著者
|
Effect of iced-storage on the activity of cathepsin L and trypsin-like protease in carp dorsal muscle
Hu, Y., Morioka, K., Chen, S., Liu, D. , Ye, X
LWT - Food Science and Technology 60 1249-1253 2015年6月 査読有り 研究論文(学術雑誌) 共著者
|
Enhancement of the gelation properties of hairtail (Trichiurus haumela) muscle protein with curdlan and transglutaminase
Hu, Y., Liu, W., Yuan, C., Morioka, K., Chen, S., Liu, D., Ye, X
Food Chemistry 176 115-122 2015年4月 査読有り 研究論文(学術雑誌) 共著者
|
すべて表示
5件表示
|